Hibrit Otomobil

2021 BMW 5 Serisi LCI Hibrit’in Sızdırılmış Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Bmwblog sitesinin haberine göre 2021 BMW 5 serisi LCI Hibrit’nin makyajlanmış yeni halinin fotoğrafları basına sızdırılmış durumda.

Yeni BMW 2 Serisi Coupe ve iX3 elektrikli SUV‘den sonra, internete düşen yenilenmiş 2021 BMW 5 Serisi Facelift‘e uğramış hali. Her iki görüntü de önde ve arkada 2021 modelin BMW 5 LCI olduğunu gözler önüne seriyor. Fotoğraflar muhtemelen resmi olarak basına servis edilen fotoğraflar gibi durmakta. BMW 5 Serisi içinde G30 LCI ile M Sport paketini de içeriyor.

2021 BMW 530e plugin hibrit CLI facelift https://huglero.com

2021 BMW 5 Serisi LCI Hibrit

Makyaj sonrası yapılan teknoloji güncellemeleri belirsiz kalırken, tasarımla ilgili tüm sorular ancak araçla ilgili tüm detaylar tamamen netleştikten sonra ortaya çıkabileceğe benziyor. 2020 BMW 5 Serisi Facelift, küçük bazı görünür değişikliklerle gelse de özellikle iş sedanının tasarım dilini çok güzel ifade etmiş gibi durmakta. Tabi bu kısmı tamamen kişiden kişiye değişecek bir düşünce.

BMW 5 Serisi makyajlı kasa, çoğunlukla böbrek tasarımına ve farlara dokunan zarif bir tasarım mirasını sürdürmekte ısrar etmiş. Böbrekler daha fazla görünür şekilde ve dış kenarları ve yeni çıtalarıyla da yeniden yorumlanmıştır. Farlar şimdi daha ince ve zarif hale gelmiş ve aracın zaten zarif olan ön kısmına mükemmel uyum sağlamış.

Aracın arka stop lambalarının yenilenmiş dizaynı, 2020 BMW 5 Serisi Facelift halinin daha da modern çizgilere bürünmesini ve mevcut diğer G20 kasa 3 Serisi Sedan ile aynı çizgide olmasını sağlayacak şekilde yeniden tasarlanmış. 

Arkada aracın model türü olan BMW 530e hibrit olduğu da ortaya çıkıyor. BMW 530e plug-in hibrit. Giriş seviyesi bu hibrit model, dört silindirli benzinli motor ve elektrik motorundan güç almakta. Bmw’ye yakışan seri bir kalkış için, iki güç kaynağı da aynı anda 252 HP ve 420 Nm’ye kadar tork sağlayabilmekte ve bu güç, elektrik motorunu da içinde barındıran tam otomatik 8 vitesli şanzıman ile arka tekerlere veya 530e xDrive modelinde dört tekere birden iletiliyor.

2021 BMW 530 hybrid taillights https://huglero.com

Bunun yanında BMW’nin şu an üzerinde çalışmakta olduğu başka bir hibrit model de var – sıralı altı silindirli ve neredeyse 400 beygir gücüne sahip BMW 545e.

Yeni 2021 BMW 5 Serisi Facelift’in Mayıs ayı sonunda piyasaya sunulması bekleniyor. COVID-19 durumu düzelirse, muhtemelen ülkemize gireceği süre de kısalacaktır.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu